Diensten

De keuze is reuze
Home / Diensten

Jouw bedrijf heeft een eigen karakter. En dat past niet altijd op een mok.

Marijke Hofstra

Elk persoon, elk bedrijf is uniek. Dit vraagt om een originele en creatieve manier van denken.
Bij YADA Design ben je daarvoor aan het juiste adres. Voor  een creatief en professioneel resultaat bij al uw grafische ontwerpen.

Grafische vormgeving is een omvattend woord voor vele verschillende diensten. Deze lopen zeer uiteen. Het maken van infographics, drukwerk, logo´s en meer vallen eronder. Bekijk hier of je opdracht er tussen staat. Er is meer mogelijk dan je kunt bedenken.  Neem contact op om te kijken of ik ook jou opdracht uit kan voeren.


Logo

Elk logo wordt op maat gemaakt en is dus uniek. Het logo straalt uit wat jouw bedrijf uit wil stralen. Kortom: jouw wens staat voorop.

€450,-

Inclusief drie schetsen, twee correctierondes & één definitief ontwerp.
Alle prijzen zijn exclusief btw.

Huisstijl

YADA Design zorgt met het ontwerp van een huisstijl voor een aantrekkelijke visuele presentatie van het bedrijf naar de doelgroep.

€650,-

Inclusief logo, visitekaartje, digitale handtekening en indien nodig qua vorm social media geschikte logo’s.
Alle prijzen zijn exclusief btw.

Digitaal

Jouw digitale boodschap er uit te laten springen? Gebruik social media banners, een digitale flyer, een nieuwsbrief of één van de andere vele mogelijkheden.

Vanaf €65,-

Prijs is nader overeen te komen na het formuleren van de opdracht. 
Alle prijzen zijn exclusief btw.


Drukwerk

Aandacht trekken met een poster of flyer? Of heb je een folder of een infographic nodig? Of misschien heb je wel iets heel anders nodig. Drukwerk heeft eindeloze mogelijkheden. Laat weten wat je wilt bedrukken en ik laat je weten wat er mogelijk is.

Vanaf €65,-

Prijs is nader overeen te komen na het formuleren van de opdracht. 
Alle prijzen zijn exclusief btw.

Maatwerk

Je kunt bij YADA Design terecht voor allerlei verschillende grafische ontwerpen. Staat jouw opdracht hier niet tussen? Neem contact op voor meer informatie of neem een kijkje in het portfolio. Vaak zijn opdrachten die hier niet tussen staan, zeker mogelijk.

Vanaf €65,-

Prijs is nader overeen te komen na het formuleren van de opdracht. 
Alle prijzen zijn exclusief btw.

Elke website is anders en dat is maar goed ook. Anders was onze digitale wereld heel grijs.

Marijke Hofstra

Een aantrekkelijke website, gemakkelijk te onderhouden met eigen WordPress CMS. Het ontwerpen van een website gaat bij YADA Design in samenspraak met de klant zodat het aan al jouw wensen en eisen voldoet.

Wat jouw online wensen ook zijn, YADA Design maakt ze mogelijk. Van een eenvoudige webpagina tot een uitgebreide en meer gecompliceerde site. Van onderhoud in eigen beheer en het uitbesteden van het onderhoud.


Voordelen

WordPress CMS: gemakkelijk zelf teksten, foto’s en pagina’s beheren. Veel opmaakmogelijkheden. Meer dan 10.000 plugins beschikbaar. Social Media: een duidelijke koppeling YADA Design werkt met professionele WordPress thema’s die zijn ontworpen door top websiteontwerpers en -bouwers. Met custom CSS geeft YADA Design de websites een unieke look.

Waarom YADA Design

Ontwerpbureau met korte lijnen: altijd contact met dezelfde persoon. Unieke en aantrekkelijke websites. Geen simpel knip-en-plakwerk, maar een creatief en weloverwogen ontwerp dat past bij de klant. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De klant staat voorop. Alles is in overleg mogelijk. YADA Design levert eenhandleiding van de website en het achterliggende CMS. Persoonlijke uitleg is op aanvraag ook mogelijk.

Maatwerk

Geen enkele website is hetzelfde en daarom blijft het altijd maatwerk. Vanuit een basiswebsite bouwen we verder. We kijken samen naar welke pagina´s je nodig hebt en welke functionaliteiten de website moet hebben.

Vanaf €499,-

Inclusief installatie, thema, gemakkelijk cms,
meerdere pagina’s en een koppeling met social media. 

Prijs is exclusief btw.