GRAFISCH ONTWERP

 

Jouw bedrijf heeft een eigen karakter


En dat past niet altijd op een mok. 

 

molen

Logo

Elk logo wordt op maat gemaakt en is dus uniek. We houden rekening met wat jouw bedrijf wil uitstralen. Kortom: jouw wens staat voorop. Het logo wordt in verschillende formaten geleverd en is daarmee ook geschikt voor alle reclame-uitingen.

vogel

Huisstijl

YADA Design zorgt met het ontwerp van een huisstijl voor een aantrekkelijke visuele presentatie van het bedrijf naar de doelgroep. Hierbij gaat het onder meer om het logo, de kleuren, typografie en het gebruik van beeldmateriaal.

discobol

Digitaal

We zorgen ervoor dat jouw bedrijf online op de juiste wijze wordt gerepresenteerd. Dit kan met mooi beeldmateriaal voor sociale media kanalen, maar bijvoorbeeld ook met een digitale flyer of met een op maat gemaakte template voor een nieuwsbrief.


 

luchtballon

Posters & flyers

Wij weten als geen ander wat nodig is om aandacht te trekken met een poster of flyer. Door middel van een sterke combinatie van beeld en woord wordt het doel bereikt. Van het promoten van een feest of evenement tot het verspreiden van een educatieve boodschap.

bomen

Folders & brochures

Breng je nieuwe diensten of producten op uitgebreide wijze onder de aandacht met een folder of brochure van YADA Design. Presenteer je bedrijf op aantrekkelijke en herkenbare wijze met de creatieve en inhoudelijke ondersteuning.

hersenen

Maatwerk

Je kunt bij YADA Design terecht voor allerlei verschillende grafische ontwerpen. Staat jouw opdracht hier niet tussen? Neem contact op voor meer informatie of neem een kijkje in het portfolio. De klant is koning. Alles kan, van bedrukte tassen en mokken tot complete tijdschriften.