YADA Design

Welkom

DienstenBekijk meer

Jouw bedrijf heeft een eigen karakter. En dat past niet altijd op een mok

Marijke Hofstra

Elk persoon, elk bedrijf is uniek. Dit vraagt om een originele en creatieve manier van denken.
Bij YADA Design ben je daarvoor aan het juiste adres. Voor  een creatief en professioneel resultaat bij al uw grafische ontwerpen.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact op of neem een kijkje in het portfolio.

Elke website is anders en dat is maar goed ook. Anders was onze digitale wereld heel grijs.

Marijke Hofstra

Een aantrekkelijke website, gemakkelijk te onderhouden met eigen WordPress CMS. Het ontwerpen van een website gaat bij YADA Design in samenspraak met de klant zodat het aan al jouw wensen en eisen voldoet.

Websites zijn er in alle soorten en maten. Ook passend bij jouw stijl en bedrijf. Bekijk welke websites YADA Design eerder al de lucht in heeft geholpen.


PortfolioBekijk meer

‘In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.’
Maar het geeft wel idee van wat je kunt verwachten.


Creatief, 92
Web Design, 83
Gaat tot het uiterste, 101
Grafische vormgeving, 92
Betrouwbaar, 87

YADA Design is een kleinschalig ontwerpbureau uit Enschede, Twente. De werkzaamheden lopen zeer uiteen. Van grafische vormgeving tot gebruiksvriendelijke WordPress websites en van marketing & communicatie tot freelance webredacteur.

YADA Design is in 2015 opgericht door Marijke Hofstra.

Communicatie bestaat nooit uit zomaar een logo, website of andere grafische uiting. Er zit een plan achter, een verhaal bij en het dient een doel. Aangezien geen enkele opdracht hetzelfde is, vraagt ’t elke keer weer om creatieve enunieke aanpak. YADA Design zorgt niet alleen voor het juiste plaatje, maar daarbij ook voor het juiste gevoel, plan, verhaal en doel.

Alle ontwerpen ontstaan vanuit een persoonlijke benadering en werkwijze. Met een idee, samen bedacht of volledig uitbesteed.

1. Overleg

Een opdracht wordt in woord gegeven. Dit wordt vertaald in beeld. Bij YADA Design worden beide talen gesproken en gewaardeerd. De wens van de klant staat bij YADA Design voorop. Hierdoor is de opdracht áltijd in stijl die jij wilt.

2. Ontwerpen

Er wordt tijd en aandacht besteed aan elke opdracht. Bij YADA Design kun je altijd uit meer dan één ontwerp kiezen. Het ontwerp dat jou het meest aanspreekt, wordt verder uitgewerkt.

3. HOUDEN VAN

Als het ontwerp naar tevredenheid af is, krijg jij je product toegestuurd. Elke klant hoort tevreden te zijn. Een ontwerp is dan ook niet klaar totdat de klant volledig tevreden is. Dat geldt voor alle opdrachten.
Bel
06 421 90 999
Adres
Korenstraat 20, Enschede
Email
marijke@yadadesign.nl

Waarom YADA Design

Creatief

Elk persoon, elk bedrijf is uniek. Dit vraagt om een originele en creatieve manier van denken. Bij YADA Design staat creativiteit voorop. Buiten de normale kaders denken. Elk ontwerp is origineel en passend bij uw bedrijf.

Communicatie

De communicatie met YADA Design is erg gemakkelijk. Je spreekt altijd met dezelfde persoon. De lijnen zijn kort. Communicatie kan op verschillende manieren; bellen, mailen, Whatsappen, zelfs rooksignalen. Alles kan!

Vertaling woord naar beeld

Een opdracht wordt in woord gegeven. Dit wordt vertaald in beeld. Bij YADA Design worden beide talen gesproken en gewaardeerd. De wens van de klant staat bij YADA Design voorop. Hierdoor is de opdracht áltijd in stijl die jij wilt.

Van alle markten thuis

Bij YADA Design kun je terecht voor allerlei soorten opdrachten. Op grafisch gebied en bij de ontwikkeling van een nieuwe website is er veel mogelijk. Door te leren, te doen en te oefenen is er veel kennis op verschillende gebieden.

Doelgroep

Jouw doelgroep te leren begrijpen en te kunnen inspelen op hun behoeftes is één van de belangrijkste taken bij een goed ontwerp. YADA Design past het ontwerp zo aan dat de gebruiker een goede ervaring krijgt. Zo is elke ervaring met jouw productpositief.

Duurzame samenwerking

Een goed product maken kost tijd. YADA Design gelooft in een duurzame samenwerking met opdrachtgevers en investeert daarom tijd en moeite in het onderhouden van de relatie. Wil je samenwerken?