Over

Allround partner op gebied van vormgeving, web & communicatie
Home / Over

YADA Design is een kleinschalig ontwerpbureau uit Enschede, Twente. De werkzaamheden lopen zeer uiteen. Van gebruiksvriendelijke WordPress websites tot grafische vormgeving en van marketing & communicatie tot freelance webredacteur.

YADA Design is in 2015 opgericht door Marijke Hofstra.

Communicatie bestaat nooit uit zomaar een logo, website of andere grafische uiting. Er zit een plan achter, een verhaal bij en het dient een doel. Aangezien geen enkele opdracht hetzelfde is, vraagt ’t elke keer weer om creatieve enunieke aanpak. YADA Design zorgt niet alleen voor het juiste plaatje, maar daarbij ook voor het juiste gevoel, plan, verhaal en doel.

Creatief, 92
Web design, 83
Gaat tot het uiterste, 101
Grafische vormgeving, 92
Betrouwbaar, 87

Over de oprichter

Mijn naam is Marijke Hofstra en ik ben de oprichter van YADA Design. In 2015 begonnen om alles wat ik heb geleerd tijdens de studie Media, Informatie & Communicatie aan het Saxion in Enschede in praktijk te brengen. Ik heb het geluk dat dagelijks te mogen doen.

De grafische en digitale wereld staat niet stil. Er worden constant nieuwe dingen ontwikkeld. En om bij te blijven, probeer ik alles uit en leer ik alles over een onderwerp zodra ik het nodig heb. In de loop der jaren heb ik daardoor kennis vergaard op verschillende gebieden.

Marijke is...

…gek op kleur
…fervent gebruiker van post-its
…creatief
…website fanatic
…iemand die doet wat ze zegt
…ontwerper
…een snelle leerling
…efficiënt
…Nederlander in hart en nieren
…betrouwbaar
…altijd naar muziek aan het luisteren
…een reiziger


Waarom YADA Design

Creatief

Elk persoon, elk bedrijf is uniek. Dit vraagt om een originele en creatieve manier van denken. Bij YADA Design staat creativiteit voorop. Buiten de normale kaders denken. Elk ontwerp is origineel en passend bij uw bedrijf.

Communicatie

De communicatie met YADA Design is erg gemakkelijk. Je spreekt altijd met dezelfde persoon. De lijnen zijn kort. Communicatie kan op verschillende manieren; bellen, mailen, Whatsappen, zelfs rooksignalen. Alles kan!

Vertaling woord naar beeld

Een opdracht wordt in woord gegeven. Dit wordt vertaald in beeld. Bij YADA Design worden beide talen gesproken en gewaardeerd. De wens van de klant staat bij YADA Design voorop. Hierdoor is de opdracht áltijd in stijl die jij wilt.

Van alle markten thuis

Bij YADA Design kun je terecht voor allerlei soorten opdrachten. Op grafisch gebied en bij de ontwikkeling van een nieuwe website is er veel mogelijk. Door te leren, te doen en te oefenen is er veel kennis op verschillende gebieden.

Doelgroep

Jouw doelgroep te leren begrijpen en te kunnen inspelen op hun behoeftes is één van de belangrijkste taken bij een goed ontwerp. YADA Design past het ontwerp zo aan dat de gebruiker een goede ervaring krijgt. Zo is elke ervaring met jouw productpositief.

Duurzame samenwerking

Een goed product maken kost tijd. YADA Design gelooft in een duurzame samenwerking met opdrachtgevers en investeert daarom tijd en moeite in het onderhouden van de relatie. Wil je samenwerken?