OVER

Allround partner op gebied van vormgeving, web & communicatie


Waar staat YADA Design voor? 

 

samenwerking

 Houden van

Als YADA Design iets doet dan gebeurt het goed. Om mooie dingen te maken is het belangrijk om exact te begrijpen voor wie en van wie het product is en na te denken over ieder detail.

Op deze manier projecten opleveren waar we trots op kunnen zijn.

gebruiker centraal

Gebruiker centraal

Jouw doelgroep te leren begrijpen en te kunnen inspelen op hun behoeftes is één van de belangrijkste taken bij een goed ontwerp. YADA Design past het ontwerp zo aan dat de gebruiker een goede ervaring krijgt.

Zo is elke ervaring met jouw product positief.

duurzaam

Duurzame samenwerking

Een goed product maken kost tijd. YADA Design gelooft in een duurzame samenwerking met opdrachtgevers en investeert daarom tijd en moeite in het onderhouden van de relatie.

Wil je samenwerken?

yada

 Over YADA Design

YADA Design is een kleinschalig ontwerpbureau uit Borne, Twente. Een multidisciplinair ontwerpbureau, waarbij de werkzaamheden zeer uiteenlopen. Van gebruiksvriendelijke WordPress websites tot grafische vormgeving en van marketing & communicatie tot freelance webredacteur.

Communicatie bestaat nooit uit zomaar een logo, website of andere grafische uiting. Er zit een plan achter, een verhaal bij en het dient een doel. Aangezien geen enkele opdracht hetzelfde is, vraagt ’t elke keer weer om creatieve en unieke aanpak. YADA Design zorgt niet alleen voor het juiste plaatje, maar daarbij ook voor het juiste gevoel, plan, verhaal en doel.

YADA Design is in 2015 opgericht door Marijke Hofstra.

marijke

& de oprichter

Marijke is…

…gek op kleur
…fervent gebruiker van post-its
creatief
…website fanatic
…iemand die doet wat ze zegt
ontwerper
…een snelle leerling
…efficiënt
…Nederlander in hart en nieren
betrouwbaar
…altijd naar muziek aan het luisteren
…een reiziger

   ditismarijke

Geef een reactie