WEBSITE

 

Elke website is anders en dat is maar goed ook..


Anders zag onze digitale wereld er wel héél saai uit.

 

molen

‘Semi’ maatwerk

Deze pagina is bedoelt om u een idee van de kosten te geven. Geen enkele website is hetzelfde en daarom blijft het altijd maatwerk. In principe gaan we uit van een basiswebsite van waaruit we verder bouwen.

We kijken samen naar welke pagina´s u nodig heeft en welke functionaliteiten de website moet hebben om voor u optimaal te kunnen werken.

lamp

Basis

Onder de standaardfuncties vallen in ieder geval de installatie, een thema met uw huisstijl en een gemakkelijk CMS. Ook kunt u zelf afbeeldingen, pagina’s en nieuwsberichten toevoegen.

Een contactformulier, meerdere aangemaakte pagina’s en een spamfilter zijn onmisbaar en horen daarom ook bij de basis. De koppeling naar uw Social Media hoort ook bij de basis.

raket

Uitbreiding

De basiswebsite is onder meer uit te breiden met SEO teksten en voor u aangekochte afbeeldingen. Ook kunt u denken aan een slideshow, overzichtelijke statistieken, een portfoliopagina en verschillende plugins.

Zo kan er bijvoorbeeld een koppeling gemaakt worden met uw nieuwsbrief. Uitgebreide Social Media mogelijkheden, zoals een Facebookfeed, vallen hieronder.

 

Door YADA Design een website laten maken, kan al vanaf €599,-*

*Exclusief BTW

 

Vraag een offerte aan of neem contact op